Szolgáltatásaink

Látványtervezés

3D látvány tervezés

 

Ha pontosan szeretnéd tudni milyen lesz álmaid fürdőszobája, jó hírünk van. 3D látványtervezéssel nem kell a sötétben tapogatódzni, pontosan megtudhatod, hogyan mutat majd az általad választott csempe, szaniter, vagy zuhany az álmaid fürdőszobájában.

Ha mi tervezzük és nálunk is vásárolsz, a tervek ajándékba adjuk.

Baktai Bianca

Csempeosztály

Látványtervező

baktai.bianca@tuzepker.hu

Mellék:121

Miben tudunk segíteni?

Adatkezelési irányelvek

6 + 10 =

Súlymérés

Súlymérés

Tudni szeretné autója súlyát rakománnyal vagy anélkül?

Korszerű felszerelésünknek hála mindössze pár perc alatt megadjuk önnek a választ, gombokért.

Végh János

Fuvarszervező

Porta

porta@tuzepker.hu

Mellék: 131

Miben tudunk segíteni?

Adatkezelési irányelvek

6 + 9 =

Miért válasszon minket?

Szakértő tanácsadás

Vásárlóink partnereink fontosnak tartják és igénylik is a szakmai segítségnyújtást az építkezés, lakásfelújítás problémáinak elkerülésének érdekében.
Saját érdekünk, hogy a lehető legtöbb információt átadjuk termékeinkkel, felhasználásukkal kapcsolatban annak érdekében, hogy Ön elégedett legyen. Ezért is képezzük folyamatosan a TÜZÉPKER Kft. Debrecen munkatársait. Honlapunkon letölthető formában sok okos tanácsot talál építkezés, házépítés, lakás felújítás, építőanyagok felhasználás stb. témakörökben

Anyagszükséglet számítás, online ajánlatkérés

Az elkészült tervek alapján kiszámoljuk, hogy az egyes építőanyagokból, tetőcserép, tégla csempe, járólap, szigetelő anyag, milyen mennyiségre van szüksége. Használja árajánlatkérőnket, amely segítségével egyszerűen kérhet árat, információt TÜZÉP telepünkön található építőanyagokról.

Kivitelezők ajánlása

Az építkezéssel, vagy kivitelezéssel kapcsolatos szakipari munkákhoz igény szerint ajánlunk kivitelező partnereink közül .