Árkérő

Árkérő szolgáltatásunkhoz kérjük használja a lap alján található ajánlatkérőnket.

Tisztelt árajánlatkérőnk!

Ahhoz, hogy  gyors és precíz építőanyag árakat, ajánlatot tudjunk visszaküldeni legyen szíves minél pontosabban adja meg, hogy  milyen építőanyagra,  egyéb termékre van szüksége. Ezt megkönnyíti, ha kiválasztja a honlapon a keresett  építőanyagot, terméket és az ott található információ alapján kér majd építőanyag árakat.

Mivel a honlapon található termékek elérése még nem teljes körű, ezért javasoljuk, hogy árak, vagy ajánlatkérés előtt, -ha szükséges- hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 52 536-777 telefonszámon, vagy a tuzepdeb@tuzepdeb.hu email-en is kérhet információt termékeinkről, építőanyag árainkról.
Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapunkon található ár bruttó árak.  Ezek a mennyiségtől, szállítási feltételektől, kapcsolt termékektől stb. függően még kedvezőbbek lehetnek. Mi minden esetben személyre, illetve projektre szabott termék, építőanyag árakat adunk. Bízunk benne, hogy ez sikeres és megelégedett szolgáltatást jelent majd az Ön számára. Építőanyag kínálatunkról a főoldalon keresztül tájékozódhat.

Építőanyag árak ajánlatkéréshez használja az alábbi űrlapot!

Név (*)

Email cím (*)

Telefonszám (*)

Építkezés helye

Üzenet

Amennyiben online katalógusunkban böngészve kiválasztotta azokat a termékeket, amelyekre árajánlatot szeretne kérni – és amelyeket alább megtalál – úgy használja a lent található Tovább az árajánlatkéréshez gombot!

 Árajánlatkérő kosár

Jelenleg üres a bevásárlókosár.