AKCIÓ

Akció és kiemelt ajánlatok TÜZÉP áruházunk kínálatában.

Akció oldalunkon olyan megvételre különösen ajánlott termékeket ajánlunk építőanyag, szerszámok témakörben.  Az itt látható akciók, árak akár még kedvezőbbek is lehetnek -ehhez kérje kollégáink segítségét.

Jöjjön el tüzépünkre ahol  megismerheti partnereink kínálatát. Kérje kollégáink segítségét, mert szakértelmük révén gyorsabban és megnyugtatóan tudják kiválasztani az ön számára legjobb ár/érték arányú megoldásokat és a kedvező ajánlatok mellé még sokat érő tanácsokat is adnak.

Velux tetoteri ablak GZL

csempevago akcio

BaumitStar (EPS) hőszigetelő rendszer

A Baumit Star EPS rendszer hatékonyságával és kitűnő mechanikai ellenállásával igazi úttörő megoldásnak számít a homlokzati hőszigetelések között. Nyereményjáték > a képre kattintva.

ceresit

Tapasztalatainknak és új technológiák kifejlesztésének köszönhetően hidegburkolási termékeink a legkiválóbb anyagokból készülnek és a legtartósabbak, miközben maga a burkolási munka gyorsabban és kisebb erőfeszítéssel lehetséges. Több Ceresit, a képre kattintva.

fakro tetőtéri ablak

Tetőtéri ablakok az energiahatékony építkezéshez és passzívházakhoz is. Fakro megoldások itt

Lb knauf beltéri falfesték az építőanyag börze alattA magyarországi gyártók között az egyik legszélesebb termékportfoliót kínálja a színező- és az alapvakolatoktól a hidegburkolási termékekig, melyek lehetővé teszik a minőségi alapanyagok felhasználását az új építésű és felújítandó épületek esetén egyaránt.

 

lierer építőanyagok

A legszélesebb termékkínálattal az építkezők szolgálatában, 30 éve Magyarországon.

Tudta, hogy egy szerkezetkész ház Leier alapanyagokból is felépíthető? Leier termékek a képre kattintva, konkrét ajánlatok az értékesítőinknél.

onduline tetőOnduline, könnyű tetőfedő rendszerek. A kocsibeállóról bővebb információt értékesítő kollégánktól kaphat.

A Schiedel márkanév évtizedek óta egyet jelent a hozzáértéssel, legyen szó bármilyen tüzelőberendezés füstgázelvezetéséről. A Schiedel kéményrendszereket nem csak új épületekhez ajánljuk, hanem  meglévő rendszerek felújításakor is.

Velux tetőtéri ablakok

Ennél kedvezőbb áron eddig nem juthatott hozzá 3-rétegű üvegezéssel (1,1 W/m2k) rendelkező, eredeti VELUX tetőablakhoz!

Válasszon VELUX Standard Plus tetőtéri ablakot 3-rétegű üveggel az alacsonyabb fűtésszámláért!

Viastein kőburkolat

Aki elegáns környezetet vagy természetes megjelenésű, tájba illő tereket szeretne kialakítani, az a VIASTEIN termékpalettában minden stílusra talál ötleteket. Terasz, gyalogos bejáró, gépkocsi behajtó burkolására gyors és könnyen kivitelezhető megoldások… itt.

wienerberger tégla, kémény, tető

A Wienerberger a világ legnagyobb falazótégla-gyártó vállalata, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén is Európában.
  • Falazótéglák: No. 1 világszerte
  • Homlokzatburkoló téglák: No. 1 Európában
  • Kerámia tetőcserepek: No. 1 Európában

 

csempe járólap akció