Laminált padló kínálatunk  minden felhasználási területet kielégít. A különböző igénybevételnek megfelelően tud választani a megbízható minőséget képviselő laminált padlóink közül az alábbi kategóriákban:

Prestige ****

Intenzív lakossági felhasználásra (bejárat, lépcsőház, folyosó) és fokozott közületi felhasználásra (nagyobb irodák, osztálytermek, ügyfélszolgálat). A vastagabb anyag és az új összeillesztési technológia erősebb kötést eredményez, így a panelek nagyobb igénybevétel esetén is tökéletesen kapcsolódnak. A felületi erezet együtt fut a fa mintázatával, élethűbb látványt és tapintást nyújt. A keskeny panelek és a panelek közötti “V-fugák” elegáns megjelenést kölcsönöznek a felületnek.

Premium ****

Fokozott lakossági felhasználásra (lépcsőház, folyosó) és normál közületi felhasználásra (kisebb iroda, szállodai szoba, óvoda). A vastagabb anyag és az új összeillesztési technológia erősebb kötést eredményez, így a panelek nagyobb igénybevétel esetén is tökéletesen kapcsolódnak. A keskeny panelek és a panelek közötti “V-fugák” elegáns megjelenést kölcsönöznek a felületnek.

Optimal ***

Fokozott lakossági felhasználásra (lépcsőház, folyosó) és normál közületi felhasználásra (kisebb iroda, szállodai szoba, óvoda). A vastagabb anyag és az új összeillesztési technológia erősebb kötést eredményez, így a panelek nagyobb igénybevétel esetén is tökéletesen kapcsolódnak.

Classic **

Lakossági felhasználásra. Normál igénybevételre. Javasolt nappaliba, étkezőbe

Basic *

Kizárólag lakossági felhasználásra. Alacsony, időnkénti igénybevételre. Javasolt hálószobába, vendégszobába.

 

Egy termék se felelt meg a keresésnek.