Sikaflex-11 FC+ Hézagtömítő anyag

Ft

Sikaflex-11 FC+

A Sikaflex-11 FC+ tartósan rugalmas, poliuretán kötőanyagú hézagtömítő és ragasztó anyag a magas- és mélyépítés területére.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET
Fugák zárására kisebb és közepes mozgások felvételére az alábbi területen:
-Zárófugák padló és fal között
-Zárófugák ajtóknál
Hézag és fugatömítés területén:
-Fa- és fémszerkezeteknél
-Klíma és szellőzés építésnél
-Tetőfedési munkáknál
-Teraszoknál és lapostetoknél
-Álló- és átlapolt fugáknál

A Sikaflex-11 FC+-t ne alkalmazzuk üvegek közti hézagzárásra, valamint benzin, olaj, szerves oldószerek és savak tárolásánál, továbbá uszodák hézagtömítésénél.
Engedélyezett élelmiszeripari területen történő felhasználásra.

ELŐNYÖS TULAJDONSÁGOK
-Egykomponensű, felhasználásra kész
-Flexibilis és rugalmas
-Oldószermentes és szagtalan
-Nagyon alacsony károsanyag kibocsátás
Tömítőanyagként:
-Buborékmentes térhálósodás
-Kiváló tapadás a szokásos építőanyagokhoz
-Jó mechanikai ellenállás
-Jó UV-, időjárás- és öregedésállóság
-Állékony
Ragasztóanyagként:
-Nem szükséges a ragasztási felületeket alapozni
-Nincs korróziós hatása
-Ütés- és rezgéselnyelő

SZÍN
Betonszürke, fehér, fekete Nagyobb rendelési mennyiség esetén egyéb színárnyalat is szállítható. A megfelelo színválasztás függ a környezeti hatásoktól (vegyi igénybevétel, magas homérséklet, UV-sugarak), melyre különösen a fehér szín alkalmas.

CSOMAGOLÁS
300 ml-es kartus (1 karton = 12 db)
600 ml-es unipac (1 karton = 20 db)

Cikkszám: 3990d4c80f1c Kategóriák: , ,

Sikaflex-11 FC+ A Sikaflex-11 FC+ tartósan rugalmas, poliuretán kötőanyagú hézagtömítő és ragasztó anyag a magas- és mélyépítés területére. FELHASZNÁLÁSI TERÜLET Fugák zárására kisebb és közepes mozgások felvételére az alábbi területen: -Zárófugák padló és fal között -Zárófugák ajtóknál Hézag és fugatömítés területén: -Fa- és fémszerkezeteknél -Klíma és szellőzés építésnél -Tetőfedési munkáknál -Teraszoknál és lapostetoknél -Álló- és átlapolt fugáknál A Sikaflex-11 FC+-t ne alkalmazzuk üvegek közti hézagzárásra, valamint benzin, olaj, szerves oldószerek és savak tárolásánál, továbbá uszodák hézagtömítésénél. Engedélyezett élelmiszeripari területen történő felhasználásra. ELŐNYÖS TULAJDONSÁGOK -Egykomponensű, felhasználásra kész -Flexibilis és rugalmas -Oldószermentes és szagtalan -Nagyon alacsony károsanyag kibocsátás Tömítőanyagként: -Buborékmentes térhálósodás -Kiváló tapadás a szokásos építőanyagokhoz -Jó mechanikai ellenállás -Jó UV-, időjárás- és öregedésállóság -Állékony Ragasztóanyagként: -Nem szükséges a ragasztási felületeket alapozni -Nincs korróziós hatása -Ütés- és rezgéselnyelő SZÍN Betonszürke, fehér, fekete Nagyobb rendelési mennyiség esetén egyéb színárnyalat is szállítható. A megfelelo színválasztás függ a környezeti hatásoktól (vegyi igénybevétel, magas homérséklet, UV-sugarak), melyre különösen a fehér szín alkalmas. CSOMAGOLÁS 300 ml-es kartus (1 karton = 12 db) 600 ml-es unipac (1 karton = 20 db)