Poli-Farbe Cellkolor Vízzel Hígítható Zománcfesték

Ft

Poli-Farbe Cellkolor AQUA Vízzel Hígítható Zománcfesték

A Cellkolor Aqua vízzel hígítható kiváló minőségű zománcfesték, amely a fa- és fémfelületek tartós védelmét biztosítja.

Száradási idő: 24 óra (20°C-on).
Átfesthetőség: 24 óra (20°C-on).
Tárolás: 5-25°C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi: bontatlan csomagolásban 24 hónapig.
Alkalmazás: hengerezéssel, ecseteléssel
Javasolt rétegszám: 2-3 réteg
Hígítás: vízzel legfeljebb 5%-ban a felhordás módjától függően, illetve a száradási idő növelés céljából. Javasolt az ionmentesvíz használata.
Kiadósság: 8-10 m2/l rétegenként

Alkalmazási terület
Kül- és beltéri fa- és fémszerkezetek és beltéri falfelületek átvonó festésére alkalmazható. Fa-, fém- és falfelületek festésénél megfelelő alapozás, előkészítés szükséges. Javasolt az időjárásnak fokozottan kitett fafelületek, ajtók, ablakok, kerítések, lambériák, csövek, korlátok, esőcsatornák festésére.

Alkalmazás
hengerezéssel, ecseteléssel

Felhasználás
A Cellkolor Aqua zománcfestéket használat előtt gondosan fel kell keverni. A festendő felületnek száraznak, tisztának, portól, olajtól, illetve egyéb szennyeződéstől mentesnek kell lennie. A korábban már festett felületet csiszolás, portalanítás és a hibák kijavítása után festhetjük. A felhordott rétegek között a felület minőségének függvényében finom csiszolás ajánlott. A termék kültéri használatra javasolt univerzális színezőpasztával legfeljebb 1% mennyiségben pasztell színekre színezhető. Keményfa (akác, tölgy) felületek festésénél, színező anyagok oldódhatnak ki, ezért töltő alapozó helyett javasoljuk az Inntaler izoláló festék használatát, két rétegben. A festést 10˚C alatt és 25˚C felett ne végezzük. A használt eszközök a festés után közvetlenül vízzel elmoshatók.

Összetétel
alkid emulzió, pigment, festékadditív.

Veszélyességi osztály
E Nem tűzveszélyes

Veszélyesanyag-tartalom
EU limit value for this product (A/d): 130 g/l (2010). This product contains max 120 g/l VOC. EU határérték erre a termékre (A/d): 130 g/l (2010). Ez a termék legfeljebb 120 g/l VOC-t tartalmaz.

Szabályozási tájékoztatás
S 2 Gyermekek kezébe nem kerülhet S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást

Biztonsági adatok
A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést.

Cikkszám: e111e89b26ee Kategóriák: , ,

Poli-Farbe Cellkolor AQUA Vízzel Hígítható Zománcfesték A Cellkolor Aqua vízzel hígítható kiváló minőségű zománcfesték, amely a fa- és fémfelületek tartós védelmét biztosítja. Száradási idő: 24 óra (20°C-on). Átfesthetőség: 24 óra (20°C-on). Tárolás: 5-25°C hőmérsékleten. Fagyveszélyes! Minőségét megőrzi: bontatlan csomagolásban 24 hónapig. Alkalmazás: hengerezéssel, ecseteléssel Javasolt rétegszám: 2-3 réteg Hígítás: vízzel legfeljebb 5%-ban a felhordás módjától függően, illetve a száradási idő növelés céljából. Javasolt az ionmentesvíz használata. Kiadósság: 8-10 m2/l rétegenként Alkalmazási terület Kül- és beltéri fa- és fémszerkezetek és beltéri falfelületek átvonó festésére alkalmazható. Fa-, fém- és falfelületek festésénél megfelelő alapozás, előkészítés szükséges. Javasolt az időjárásnak fokozottan kitett fafelületek, ajtók, ablakok, kerítések, lambériák, csövek, korlátok, esőcsatornák festésére. Alkalmazás hengerezéssel, ecseteléssel Felhasználás A Cellkolor Aqua zománcfestéket használat előtt gondosan fel kell keverni. A festendő felületnek száraznak, tisztának, portól, olajtól, illetve egyéb szennyeződéstől mentesnek kell lennie. A korábban már festett felületet csiszolás, portalanítás és a hibák kijavítása után festhetjük. A felhordott rétegek között a felület minőségének függvényében finom csiszolás ajánlott. A termék kültéri használatra javasolt univerzális színezőpasztával legfeljebb 1% mennyiségben pasztell színekre színezhető. Keményfa (akác, tölgy) felületek festésénél, színező anyagok oldódhatnak ki, ezért töltő alapozó helyett javasoljuk az Inntaler izoláló festék használatát, két rétegben. A festést 10˚C alatt és 25˚C felett ne végezzük. A használt eszközök a festés után közvetlenül vízzel elmoshatók. Összetétel alkid emulzió, pigment, festékadditív. Veszélyességi osztály E Nem tűzveszélyes Veszélyesanyag-tartalom EU limit value for this product (A/d): 130 g/l (2010). This product contains max 120 g/l VOC. EU határérték erre a termékre (A/d): 130 g/l (2010). Ez a termék legfeljebb 120 g/l VOC-t tartalmaz. Szabályozási tájékoztatás S 2 Gyermekek kezébe nem kerülhet S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást Biztonsági adatok A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést.