Poli-Farbe Boróka Classic Fabevonó lazúr alapozó és bevonó egyben

Ft

Poli-Farbe Boróka Classic vízzel hígítható fabevonó lazúr alapozó és bevonó egyben

Vízzel hígítható, selyemfényű, kiváló időjárásállósággal rendelkező vékonylazúr. A fa felületébe nagyon jól beszívódik, szerkezetét kiemeli. Biocidot és UV-sugárzás ellen védő adalékot is tartalmaz. A védelemhez külön alapozó nem szükséges.

Tulajdonságok
Nem mérettartó fafelületekre – faház, zsalugáter, kerítés, pergola, verébdeszka – alkalmazható. Konzerváló alapozó nélkül hosszan tartó védelmet biztosít. Puha- és keményfa felületek festésére is alkalmas.

Választék: Tölgy, olajzöld, mogyoró, gesztenye, paliszander, fenyő.

Cikkszám: 0d338111ca9c Kategóriák: , ,

Poli-Farbe Boróka Classic vízzel hígítható fabevonó lazúr alapozó és bevonó egyben Vízzel hígítható, selyemfényű, kiváló időjárásállósággal rendelkező vékonylazúr. A fa felületébe nagyon jól beszívódik, szerkezetét kiemeli. Biocidot és UV-sugárzás ellen védő adalékot is tartalmaz. A védelemhez külön alapozó nem szükséges. Tulajdonságok Nem mérettartó fafelületekre – faház, zsalugáter, kerítés, pergola, verébdeszka – alkalmazható. Konzerváló alapozó nélkül hosszan tartó védelmet biztosít. Puha- és keményfa felületek festésére is alkalmas. Választék: Tölgy, olajzöld, mogyoró, gesztenye, paliszander, fenyő.