Milesi Fedőlazúrok

Ft

Milesi Vizesbázisú Fedőlazúrok

A vizes fedőlazúrok képezik a vastaglazúr-rendszer fő komponensét. Mint a nevében is szerepel vastag felhordást igényel. A 275-300 mikron vastagságban felhordott fedőlazúr feladata, hogy megvédje a faszerkezeteket a káros környezeti hatásoktól. A fedőlazúr megfelelő karbantartás mellett hosszú éveken keresztül képes megvédeni a kültéri ajtókat és ablakokat a kisebb mechanikai sérülésektől, a csapadékhatástól és persze az egyre erősebb, egyre rombolóbb hatású UV-sugárzástól. A vizes fedőlazúrok fejlesztése folyik talán a legdinamikusabban a Milesi-nél. Mivel ezen termékeknek is víz az oldószere, felhasználásukkal a környezet terhelése minimálisra csökkenthető.

XGC 43 – fedőlazúr vörösfenyőre (VF sorozat)
Az XGC 43-as lazúrcsaládot számos eredményes fejlesztés követte a Milesi-nél, de magas akri-tartalmának köszönhetően a gyantás vörösfenyő felületkezeléséhez mégis jobban használható az újabb készítményeknél.

XGC 073 – általános fedőlazúr
Az XGC 073 az aktuális általános fedőlazúr megemelt poliuretán kötésszámnak köszönhetően a korábbi lazúrokhoz képest jobb terülőképességgel, felületi keménységgel, és vízállósággal rendelkeznek.

XGC 20007 – fokozottan vízálló fedőlazúr (V sorozat)
Az XGC 20007 felhasználását erősen pórusos faanyagok (tölgy, meranti stb.) és fokozott csapadékhatásnak kitett szerkezetek felületkezeléséhez javasoljuk.

XGC 43/M – Általános ecsetelhető fedőlazúr (kézi sorozat)
A 43/M kifejezetten ecsetelésre kifejlesztett vastaglazúr. Tulajdonságai az XGC 073-hoz hasonlóak. 3 réteg felhordásával színhatásban és tartósságban egyenértékű 1 szórt XGC 073 réteggel.

Cikkszám: 389306af320e Kategóriák: , ,

Milesi Vizesbázisú Fedőlazúrok A vizes fedőlazúrok képezik a vastaglazúr-rendszer fő komponensét. Mint a nevében is szerepel vastag felhordást igényel. A 275-300 mikron vastagságban felhordott fedőlazúr feladata, hogy megvédje a faszerkezeteket a káros környezeti hatásoktól. A fedőlazúr megfelelő karbantartás mellett hosszú éveken keresztül képes megvédeni a kültéri ajtókat és ablakokat a kisebb mechanikai sérülésektől, a csapadékhatástól és persze az egyre erősebb, egyre rombolóbb hatású UV-sugárzástól. A vizes fedőlazúrok fejlesztése folyik talán a legdinamikusabban a Milesi-nél. Mivel ezen termékeknek is víz az oldószere, felhasználásukkal a környezet terhelése minimálisra csökkenthető. XGC 43 – fedőlazúr vörösfenyőre (VF sorozat) Az XGC 43-as lazúrcsaládot számos eredményes fejlesztés követte a Milesi-nél, de magas akri-tartalmának köszönhetően a gyantás vörösfenyő felületkezeléséhez mégis jobban használható az újabb készítményeknél. XGC 073 – általános fedőlazúr Az XGC 073 az aktuális általános fedőlazúr megemelt poliuretán kötésszámnak köszönhetően a korábbi lazúrokhoz képest jobb terülőképességgel, felületi keménységgel, és vízállósággal rendelkeznek. XGC 20007 – fokozottan vízálló fedőlazúr (V sorozat) Az XGC 20007 felhasználását erősen pórusos faanyagok (tölgy, meranti stb.) és fokozott csapadékhatásnak kitett szerkezetek felületkezeléséhez javasoljuk. XGC 43/M – Általános ecsetelhető fedőlazúr (kézi sorozat) A 43/M kifejezetten ecsetelésre kifejlesztett vastaglazúr. Tulajdonságai az XGC 073-hoz hasonlóak. 3 réteg felhordásával színhatásban és tartósságban egyenértékű 1 szórt XGC 073 réteggel.