Milesi Alapozólakkok

Ft

Milesi Vizesbázisú Alapozólakkok

A vizes alapozólakkok felhasználásával a szerkezetek tartóssága és felületi minősége javítható. Mivel színtelenek, egyenetlen anyagfelhordás esetén sem okoznak színeltérést, foltos színhatást.

XBC 1 – vékonyalapozó bemerítő, vagy locsoló eljáráshoz
Az XBC 1 kifejezetten bemerítéses, ill. locsolásos felhordási technológiához lett kifejlesztve. A termék alacsony viszkozitásának köszönhetően könnyedén eljut a legrejtettebb nyitott felületrészekhez is, nagyon alapos védelmi réteget kialakítva a szerkezeteken.

XBC 2 – vastag töltőalapozó szóráshoz
Az XBC 2 pudingszerű tixotróp anyag, amely alkalmas arra, hogy akár még az erősen rajzos felületek pásztakidagadásait, a faanyagok pórusos felületeit akár egy lépésben is feltöltsük. A készítmény kifejezetten könnyen csiszolható.

XBC 4 – vékonyalapozó bemerítő, vagy locsoló eljáráshoz
Az XBC 4 bemerítéses, ill. locsolásos felhordási technológiához kialakított készítmény. A termék az XBC 1-hez képest nagyobb töltőhatással rendelkezik.

Cikkszám: 881e7f53ba1a Kategóriák: , ,

Milesi Vizesbázisú Alapozólakkok A vizes alapozólakkok felhasználásával a szerkezetek tartóssága és felületi minősége javítható. Mivel színtelenek, egyenetlen anyagfelhordás esetén sem okoznak színeltérést, foltos színhatást. XBC 1 – vékonyalapozó bemerítő, vagy locsoló eljáráshoz Az XBC 1 kifejezetten bemerítéses, ill. locsolásos felhordási technológiához lett kifejlesztve. A termék alacsony viszkozitásának köszönhetően könnyedén eljut a legrejtettebb nyitott felületrészekhez is, nagyon alapos védelmi réteget kialakítva a szerkezeteken. XBC 2 – vastag töltőalapozó szóráshoz Az XBC 2 pudingszerű tixotróp anyag, amely alkalmas arra, hogy akár még az erősen rajzos felületek pásztakidagadásait, a faanyagok pórusos felületeit akár egy lépésben is feltöltsük. A készítmény kifejezetten könnyen csiszolható. XBC 4 – vékonyalapozó bemerítő, vagy locsoló eljáráshoz Az XBC 4 bemerítéses, ill. locsolásos felhordási technológiához kialakított készítmény. A termék az XBC 1-hez képest nagyobb töltőhatással rendelkezik.