Egrokorr Dunaplaszt Kerítésfesték

Ft

Egrokorr Dunaplaszt Kerítésfesték AQUA

Műszaki adatok
Felépítés: Vízzel hígítható, alkid emulzió és akrilát diszperzió kötőanyagú festék, mely többféle korrózió gátló adalékot, pigmentet, valamint töltő és színezőanyagot tartalmaz.

Választék:
Igény szerinti RAL szín

Alkalmazási terület:
Unitop bevonat, mely alapozó és átvonó egyben. Kültéri fa- és acélszerkezet festésére alkalmas, korrózió gátló és UV-álló alapozó és zománc .Ecseteléssel, szórással és Teddy hengerrel hordható fel. Nem tartalmaz ólom és krómtartalmú pigmenteket és egészségre káros oldószereket.

Alkalmazás:
A DPL. Kerítésfesték Aqua festéket használat előtt gondosan fel kell keverni. A festendő felületnek száraznak, tisztának, portól, olajtól, illetve egyéb szennyeződéstől mentesnek kell lennie. A korábban már festett felületet csiszolás, portalanítás és a hibák kijavítása után festhetjük. A felhordott rétegek között a felület minőségének függvényében finom csiszolás ajánlott.

Fa: Xylamonnal, Xyladecorral vagy Dunaplaszt Vékonylazúrral lefestett felületekre közvetlenül 2 rétegben, fedőzománccal festett felületekre csiszolás után 1 rétegben ráfesthető.
Acélszerkezet: Új fémtiszta vagy régi drótkefézett acélfelületekre 2 rétegben felhordva. A felület előkészítéséhez rozsdaoldó vagy rozsda átalakító alkalmazása tilos!

Tárolási garanciális idő: az MSZ 13910:1973 előírásai szerint tárolva, a gyártástól számított 16 hónapig 5-25 oC között. A termék fagyveszélyes.

Csomagolás: 0,25 L, 0,75 L, 2,5 L lakkozott FÉMDOBOZ, és 18 kg vödör

Hígítás:
Ecsetelésnél nem szükséges, indokolt esetben max. 5%. Levegős szórásnál max. 10 % csapvízzel.

A festéshez használt eszközök tisztítása festés befejezése után lehetőleg azonnal vízzel történhet, ellenkező esetben a megszáradt festék az alkalmazott eszközökről csak oldószeres tisztítással vagy mechanikusan távolítható el.
A festendő felületnek legalább 10ºC-os kell lennie.

Tűzvédelmi előírás: IV. tűzveszélyességi fokozatba tartozik.

Veszélyes anyagtartalom: Veszélyes anyagot nem tartalmaz

Az óvintézkedésre utaló mondatok:
P 102 – Gyerekektől távol tartandó
P 261 – Kerülje a por/füst/gáz/köd/gőzök/permet belégzését.
P 271 – Kizárólag szabadban vagy jól szellőztetett helyiségben használható.
P 280 – Védőkesztyű/ védőruha/ szemvédő/arcvédő használata kötelező.
P 305 + P 351 + P 338 – SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Öblítés folytatása.

Cikkszám: a28d6bcb3b1d Kategóriák: , ,

Egrokorr Dunaplaszt Kerítésfesték AQUA Műszaki adatok Felépítés: Vízzel hígítható, alkid emulzió és akrilát diszperzió kötőanyagú festék, mely többféle korrózió gátló adalékot, pigmentet, valamint töltő és színezőanyagot tartalmaz. Választék: Igény szerinti RAL szín Alkalmazási terület: Unitop bevonat, mely alapozó és átvonó egyben. Kültéri fa- és acélszerkezet festésére alkalmas, korrózió gátló és UV-álló alapozó és zománc .Ecseteléssel, szórással és Teddy hengerrel hordható fel. Nem tartalmaz ólom és krómtartalmú pigmenteket és egészségre káros oldószereket. Alkalmazás: A DPL. Kerítésfesték Aqua festéket használat előtt gondosan fel kell keverni. A festendő felületnek száraznak, tisztának, portól, olajtól, illetve egyéb szennyeződéstől mentesnek kell lennie. A korábban már festett felületet csiszolás, portalanítás és a hibák kijavítása után festhetjük. A felhordott rétegek között a felület minőségének függvényében finom csiszolás ajánlott. Fa: Xylamonnal, Xyladecorral vagy Dunaplaszt Vékonylazúrral lefestett felületekre közvetlenül 2 rétegben, fedőzománccal festett felületekre csiszolás után 1 rétegben ráfesthető. Acélszerkezet: Új fémtiszta vagy régi drótkefézett acélfelületekre 2 rétegben felhordva. A felület előkészítéséhez rozsdaoldó vagy rozsda átalakító alkalmazása tilos! Tárolási garanciális idő: az MSZ 13910:1973 előírásai szerint tárolva, a gyártástól számított 16 hónapig 5-25 oC között. A termék fagyveszélyes. Csomagolás: 0,25 L, 0,75 L, 2,5 L lakkozott FÉMDOBOZ, és 18 kg vödör Hígítás: Ecsetelésnél nem szükséges, indokolt esetben max. 5%. Levegős szórásnál max. 10 % csapvízzel. A festéshez használt eszközök tisztítása festés befejezése után lehetőleg azonnal vízzel történhet, ellenkező esetben a megszáradt festék az alkalmazott eszközökről csak oldószeres tisztítással vagy mechanikusan távolítható el. A festendő felületnek legalább 10ºC-os kell lennie. Tűzvédelmi előírás: IV. tűzveszélyességi fokozatba tartozik. Veszélyes anyagtartalom: Veszélyes anyagot nem tartalmaz Az óvintézkedésre utaló mondatok: P 102 – Gyerekektől távol tartandó P 261 – Kerülje a por/füst/gáz/köd/gőzök/permet belégzését. P 271 – Kizárólag szabadban vagy jól szellőztetett helyiségben használható. P 280 – Védőkesztyű/ védőruha/ szemvédő/arcvédő használata kötelező. P 305 + P 351 + P 338 – SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Öblítés folytatása.