Debalu Shüco Corona SI 78

Ft

Shüco Corona SI 82 – Műanyag bejárati ajtó (Debalu)

Energiatakarékos, kiemelt biztonságot és a legnagyobb lakókomfortot adó ablakrendszer a legmagasabb igények kiszolgálására.

– Innovatív, új mércét felállító profiltechnológia: melynek eredménye a legmagasabb hőszigetelési értékkel bíró, meggyőzően filigrán ablakszerkezet. A SCHÜCO CORONA SI 82 energiatakarékos ablakok kitûnő hő- és hangszigetelő képessége és a kiváló üvegezés révén Ön harmóniában élhet a környezetével. Egyúttal jelentős energiamegtakarítást érhet el.
– 6 kamrás profilrendszer optimalizált hőszigetelési tulajdonságokkal.
– A három tömítési sík optimális védelmet nyújt a szél, az eső és a zaj ellen.
– Keskeny, látszó profilszélesség a maximális fényáteresztésért.
– A megnövelt 82 mm-es beépítési mélység biztonságossá teszi a szerkezetet betörésvédelmi szempontból is.

Energiatakarékosság
A SCHÜCO cég, amely a nemzetközi nyílászáró és függönyfal piac egyik vezető szereplője, egy innovatív profiltechnológiával új mércét állít fel: az újszerű műanyag-alumínium technológia alapján sikerült a legmagasabb hőszigetelési értékkel bíró, meggyőzően filigrán ablakszerkezetet kifejleszteni. A SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+energiatakarékos ablakok kitűnő hő- és hangszigetelő képessége és a hozzátartozó hasonló jó üvege révén Ön harmóniában élhet a környezetével. Egyúttal jelentős energiamegtakarítást érhet el.
Biztonság
A korszerű, elegáns megjelenés mellett a SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+energiatakarékos ablakok nagyfokú biztonságot és az Ön privát életterének megbízható védelmét nyújtják. A legmodernebb technika révén a tolvajok és a betörők élete megnehezül, míg az Ön otthona egyre biztonságosabbá válik.
Lakókomfort
Az ablakok jelentik az Ön házának összetéveszthetetlen arculatát és óvják a bennlakókat a zajtól, hidegtől és nedvességtől. A SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+energiatakarékos ablakok rendkívüli komfortérzetet biztosítanak az Ön számára, a fény és a friss levegő éppen úgy élvezhető, mint a külvilággal való kapcsolat.
Kiegészítők
ASCHÜCO CORONASI 82 és SI 82+energiatakarékos ablakok megfelelő tartozékai révén számos lehetőséget kínálnak Önnek, hogy ablakait az Ön igényeinek és szokásainak leginkább megfelelően alakíthassák ki.

Cikkszám: 48dbbd070f73 Kategóriák: , , ,

Shüco Corona SI 82 – Műanyag bejárati ajtó (Debalu) Energiatakarékos, kiemelt biztonságot és a legnagyobb lakókomfortot adó ablakrendszer a legmagasabb igények kiszolgálására. – Innovatív, új mércét felállító profiltechnológia: melynek eredménye a legmagasabb hőszigetelési értékkel bíró, meggyőzően filigrán ablakszerkezet. A SCHÜCO CORONA SI 82 energiatakarékos ablakok kitûnő hő- és hangszigetelő képessége és a kiváló üvegezés révén Ön harmóniában élhet a környezetével. Egyúttal jelentős energiamegtakarítást érhet el. – 6 kamrás profilrendszer optimalizált hőszigetelési tulajdonságokkal. – A három tömítési sík optimális védelmet nyújt a szél, az eső és a zaj ellen. – Keskeny, látszó profilszélesség a maximális fényáteresztésért. – A megnövelt 82 mm-es beépítési mélység biztonságossá teszi a szerkezetet betörésvédelmi szempontból is. Energiatakarékosság A SCHÜCO cég, amely a nemzetközi nyílászáró és függönyfal piac egyik vezető szereplője, egy innovatív profiltechnológiával új mércét állít fel: az újszerű műanyag-alumínium technológia alapján sikerült a legmagasabb hőszigetelési értékkel bíró, meggyőzően filigrán ablakszerkezetet kifejleszteni. A SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+energiatakarékos ablakok kitűnő hő- és hangszigetelő képessége és a hozzátartozó hasonló jó üvege révén Ön harmóniában élhet a környezetével. Egyúttal jelentős energiamegtakarítást érhet el. Biztonság A korszerű, elegáns megjelenés mellett a SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+energiatakarékos ablakok nagyfokú biztonságot és az Ön privát életterének megbízható védelmét nyújtják. A legmodernebb technika révén a tolvajok és a betörők élete megnehezül, míg az Ön otthona egyre biztonságosabbá válik. Lakókomfort Az ablakok jelentik az Ön házának összetéveszthetetlen arculatát és óvják a bennlakókat a zajtól, hidegtől és nedvességtől. A SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+energiatakarékos ablakok rendkívüli komfortérzetet biztosítanak az Ön számára, a fény és a friss levegő éppen úgy élvezhető, mint a külvilággal való kapcsolat. Kiegészítők ASCHÜCO CORONASI 82 és SI 82+energiatakarékos ablakok megfelelő tartozékai révén számos lehetőséget kínálnak Önnek, hogy ablakait az Ön igényeinek és szokásainak leginkább megfelelően alakíthassák ki.