Debalu Shüco Corona CT70 AS

Ft

Shüco Corona CT70 AS – Homlokzati műanyag ablak (Debalu)

A leginkább keresett termékcsaládunk,amely 2 féle formavilággal rendelhető (Classic, Rondo). A profilok karcsú megjelenése elegáns összképet ad az Ön otthonának.
– A profilon belül öt zárt légkamra gondoskodik a megfelelő hőszigetelési értékről.
– Régi nyílászárójának cseréje esetén fűtési költségének mintegy 20%-át spórolhatja meg egy hagyományos méretű családi ház esetében.
– Két síkban eltérő tömítési szint révén hatékony hangszigetelést és légzárást biztosítanak.
– Különös figyelmet érdemel az acél merevítéses technológia kiváló statikai jellemzőkkel.
– A legmodernebb zárással ellátott GU vasalat megnehezíti a betörők és a tolvajok életét, otthonát pedig biztonságosabbá teszi.
– A Corona CT 70 tulajdonságainak köszönhetően a jövô energiatakarékossági követelményeit is képes teljesíteni.
– Tökéletes víz- és légzárás, a helység huzat- és nedvességmentességének a biztosítására.
– Magas minőségű hőszigetelő üveg az alacsony hőátbocsátásért.

Cikkszám: 5849c1126d34 Kategóriák: , , ,

Shüco Corona CT70 AS – Homlokzati műanyag ablak (Debalu) A leginkább keresett termékcsaládunk,amely 2 féle formavilággal rendelhető (Classic, Rondo). A profilok karcsú megjelenése elegáns összképet ad az Ön otthonának. – A profilon belül öt zárt légkamra gondoskodik a megfelelő hőszigetelési értékről. – Régi nyílászárójának cseréje esetén fűtési költségének mintegy 20%-át spórolhatja meg egy hagyományos méretű családi ház esetében. – Két síkban eltérő tömítési szint révén hatékony hangszigetelést és légzárást biztosítanak. – Különös figyelmet érdemel az acél merevítéses technológia kiváló statikai jellemzőkkel. – A legmodernebb zárással ellátott GU vasalat megnehezíti a betörők és a tolvajok életét, otthonát pedig biztonságosabbá teszi. – A Corona CT 70 tulajdonságainak köszönhetően a jövô energiatakarékossági követelményeit is képes teljesíteni. – Tökéletes víz- és légzárás, a helység huzat- és nedvességmentességének a biztosítására. – Magas minőségű hőszigetelő üveg az alacsony hőátbocsátásért.