Classico Sorszegély

Ft

Classico Sorszegély (Semmelrock)

Okosan és kreatívan oldja meg a téralkotási feladatokat. A kisebb és nagyobb méretű cölöpöket használva az Ön kezében van a döntés: választhat szokatlan, kreatív megoldásokat.

Legfontosabb jellemzők

Egyszerűen lerakható / Más Stein+Design rendszerekkel kombinálható / Kvarchomokkal kevert felület, diszkrét színek / A termék kopásállósága, fagyállósága a termékszabvány legszigorúbb követelményeit elégíti ki.

Felhasználási területek

Rögzített lépcsők / Virágágyak / Szinteltolás, szintelhatárolás / Parkoló, utak lezárása

Színválaszték: Szürke / Barna / Homoksárga

Méret
50x26x6 cm

Cikkszám: 0c7d67c5ac40 Kategóriák: , ,

Classico Sorszegély (Semmelrock) Okosan és kreatívan oldja meg a téralkotási feladatokat. A kisebb és nagyobb méretű cölöpöket használva az Ön kezében van a döntés: választhat szokatlan, kreatív megoldásokat. Legfontosabb jellemzők Egyszerűen lerakható / Más Stein+Design rendszerekkel kombinálható / Kvarchomokkal kevert felület, diszkrét színek / A termék kopásállósága, fagyállósága a termékszabvány legszigorúbb követelményeit elégíti ki. Felhasználási területek Rögzített lépcsők / Virágágyak / Szinteltolás, szintelhatárolás / Parkoló, utak lezárása Színválaszték: Szürke / Barna / Homoksárga Méret 50x26x6 cm