Caparol Színkeverés

Ft

Caparol ColorExpressz

Fedezzen fel egy új színvilágot
A Caparol színkeverő rendszerének a márkaneve a ColorExpress. Világszerte több mint 3000 CapaTint és Capalac készülék van üzemben, több mint 5 millió színárnyalathoz szükséges adatbázissal a háttérben. Ezek a modern számítógép vezérlésű színkeverő gépek a helyszínen gyorsan és pontosan képesek a kívánt színt előállítani.
Az egyedi színek a ColorExpress állomásokon receptúrázhatóak és tárolhatóak, hogy a szín később bármikor újból után gyártható legyen.
A gondosan felépített ColorExpress komponensek egy különösen sokrétű felhasználást tesznek lehetővé. Akár homlokzatfesték, beltéri festék, kültéri vakolat, padlóbevonat, betonbevonat, lakk vagy lazúr, minden területre rendelkezése áll a megfelelő specifikus színezés. A ColorExpress színező rendszerrel a széles termékkínálatunkhoz egy attraktívan sokszínű lehetőség társul.

Cikkszám: 3cf6a39fda8d Kategóriák: ,

Caparol ColorExpressz Fedezzen fel egy új színvilágot A Caparol színkeverő rendszerének a márkaneve a ColorExpress. Világszerte több mint 3000 CapaTint és Capalac készülék van üzemben, több mint 5 millió színárnyalathoz szükséges adatbázissal a háttérben. Ezek a modern számítógép vezérlésű színkeverő gépek a helyszínen gyorsan és pontosan képesek a kívánt színt előállítani. Az egyedi színek a ColorExpress állomásokon receptúrázhatóak és tárolhatóak, hogy a szín később bármikor újból után gyártható legyen. A gondosan felépített ColorExpress komponensek egy különösen sokrétű felhasználást tesznek lehetővé. Akár homlokzatfesték, beltéri festék, kültéri vakolat, padlóbevonat, betonbevonat, lakk vagy lazúr, minden területre rendelkezése áll a megfelelő specifikus színezés. A ColorExpress színező rendszerrel a széles termékkínálatunkhoz egy attraktívan sokszínű lehetőség társul.