10° Álló mosdócsaptelep

Ft

10° Álló mosdócsaptelep (Ravak)

A 10° mosdócsaptelepek 140 és 170 mm-es magassággal is kaphatók, állítható perlátorral, lefolyóval és anélkül, válassza ki a megfelelőt az Ön számára!
A magasabb, Comfort verziót is bárhol telepíthetjük, de jól jön például mélyebb mosdóknál, ahol valamit tölteni is szeretnénk alatta. Az alacsonyabbat (Standard) inkább sekélyebb mosdókhoz ajánljuk.
A 10° mosdócsaptelepek állítható perlátorai biztosítják, hogy a víz pontosan arra fog irányulni, ahol szükség van rá.
A csaptelepek 10°-os szögben dőlnek a kéz irányába, így kellemes a kezelésük és a nehezen megközelíthető helyeken is könnyebb a tisztításuk.
– Csaptelep magassága: 140 mm / 170 mm
-Kartus (átmérő, anyag): 35 mm, kerámia
-Csatlakozó tömlő: rugalmas 400 mm, átmérő G3/8
-Leeresztő: kezelő rúddal és leeresztő-készlettel

Cikkszám: fa9aa3757d1e Kategóriák: , ,

10° Álló mosdócsaptelep (Ravak) A 10° mosdócsaptelepek 140 és 170 mm-es magassággal is kaphatók, állítható perlátorral, lefolyóval és anélkül, válassza ki a megfelelőt az Ön számára! A magasabb, Comfort verziót is bárhol telepíthetjük, de jól jön például mélyebb mosdóknál, ahol valamit tölteni is szeretnénk alatta. Az alacsonyabbat (Standard) inkább sekélyebb mosdókhoz ajánljuk. A 10° mosdócsaptelepek állítható perlátorai biztosítják, hogy a víz pontosan arra fog irányulni, ahol szükség van rá. A csaptelepek 10°-os szögben dőlnek a kéz irányába, így kellemes a kezelésük és a nehezen megközelíthető helyeken is könnyebb a tisztításuk. – Csaptelep magassága: 140 mm / 170 mm -Kartus (átmérő, anyag): 35 mm, kerámia -Csatlakozó tömlő: rugalmas 400 mm, átmérő G3/8 -Leeresztő: kezelő rúddal és leeresztő-készlettel